diumenge, 9 de gener del 2011

FARINETES

El nostre amic Josep Baltà fa un més va inaugurar la botiga farinetes on, segons paraules seves:

“Podeu descobrir un espai on trobar tots els ingredients per fer-te el pa a casa, on trobar tots els complements per gaudir-ne“

Nosaltres ja hem passat i hem fet fira....



5 comentaris:

  1. Ja,ja, sembla que ens hem posat dacord!, l'espai farinetes ens ha agradat a tots,oi?. Crec que com a mínim seré de les que hi passi 1 cop per setmana...Estic contenta de veure-us per aquí!a reveure!

    ResponElimina
  2. Avui he comprat un motllo de 8 cereals.
    Boníssim...

    ResponElimina
  3. Hola.
    Abans de res dirte que tens un bloc molt interessant, també et volíem comentar, que a partir del dia 28 d'aquest mes obrirem un bloc amb moltes coses interessants del món gastronómic, hi podrà participar tot aquell qui vulgui, ja sigui amb receptes, amb novetats alimenticies, o donant a conèixer els actes gastronómics del seu poble o província, establiments a tenir en compte, etc... en l'apartat gastroblocs (aqui es on entres tu), estem posant tots els blocs catalans en un llistat per tal de donarlos a conèixer, el llistat el farem per provincies, i com que no hem pogut veure de quina provincia es el teu bloc, agrairíem ens ho fessis saber per tal d'incloure el teu espai al llistat.

    Moltes gràcies per el teu temps,
    i perdó per escriuret aquest tema per aqui, però no hem vist una direcció de contacte.

    Salut!
    Loles i Núria.
    Grastropuntcat.

    ResponElimina
  4. Ei triple A!, aquest matí ha estat molt bé trobar-nos els Sans-blocaires,oi?. M'he quedat amb ganes de parlar una mica més amb cadascú, però ha estat prou distès i agradable no?. La sorpresa de la visita al forn ha estat definitiva!.Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Amb aquest blog, no em queda més remei que fer pa, ja no serveix l'excusa que no se com es fa. M'agrada molt!!!
    Patricia

    ResponElimina