EL PA DELS FERRER
Pàgines
Pàgina d'inici
Pa
Farina
Dolç
dimarts, 26 de gener del 2010
Entre setmana a màquina
La majoria de caps de setmana fem el pa a ma i amb
massa mare.
Entre setmana , tirem de panificadora i llevat sec.
Avui toca “panificat”
Recepta
Ingredients:
300 gr. Farina blanca (W 140-260) extracció 75%
210 ml. Aigua
10 gr. sal comuna
5 gr. llevat
Programa:
pa bàsic
1 comentari:
Mònica
27 de gener del 2010, a les 21:10
Felicitats pel bloc! esperarem impacients les vostres entrades ;-)
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Afegeix un comentari
Carrega'n més...
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Felicitats pel bloc! esperarem impacients les vostres entrades ;-)
ResponElimina