dimecres, 27 de gener del 2010

Taller de Pa Artesà intensiu


El cap de setmana del 16 i 17 de gener vam assistir al primer taller d’elaboració de pa, a BonsFocs. Va ser un taller intensiu (10h) dissabte tot el dia i diumenge només matí.

El primer dia, només arribar, ens vam trobar amb l’agradable sorpresa de que ens estaven esperant amb un deliciós esmorzar.
La activitat estava molt ben planificada, vam elaborar diferents pans tots a partir de massa mare. En tot moment ens van donar indicacions per obtenir bons resultats en l’elaboració de pa artesanal, i també algunes adreces interessants on obtenir matèries primeres. El dinar inclòs, ens va permetre assolir tots els objectius del dia i emportar-nos a casa dos pans.

Diumenge va poder assistir l’Aina, la petita ajudant de l’Àlvar. Aquest dia va ser una mica més teòric, tot parlant de la massa mare, de com obtenir-la, mantenir-la i conservar-la. Al final del matí vam enfornar l’últim pa i ens vam acomiadar fins la propera.

Taller recomanable per tot el que es vulgui iniciar en l’elaboració de pa artesanal a partir de massa mare. El curs va adreçat a poder fer el pa a casa amb estris no professionals i amb forn domèstic.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies pel regalet Aina (segueix i seguirà al seu lloc);-)! Encantats de tenir-vos amb nosaltres.

    ResponElimina