divendres, 18 de març de 2011

COCA DE RECAPTE

Els Ferrer ens hem afegit a la convocatòria del bloc “Memories d’una cuinera” i hem fet la nostre coca de recapte

Ingredients
100 gr poolish
400 gr farina
250gr suc de l’escalivada (enlloc d’aigua)
2gr sal
25 gr oli
3 pebrots
2 cebes
4 tomàquets
5 sardines salades



Preparació
Fem els pebrots, cebes i tomàquets escalivats al forn, retirem el líquid, el colem i el reservem.
Les sardines les hem comprat salades a la bacallaneria del mercat. Els traiem l’espina i les tripes i les deixem en un plat amb un rajolí d’oli.


Ajuntem el poolish, la farina, la sal, l’oli i en lloc de posar-hi aigua afegim el suc de l’escalivada.











Treballem la massa i la deixem reposar fins que dobli el seu volum.








Estirem la massa en una safata de forn i la pintem amb oli; tot seguit col•loquem l’escalivada i les sardines.



















Escalfem el forn a 220º i un cop calent, posem la coca uns 25 minuts aproximadament.



6 comentaris:

  1. Sou uns cracks... suc de l'escalivada enlloc d'aigua! M'encanta! Una gran coca de recapte, sí senyors!
    Petons família!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Però com se m'havia passat aquesta coca!...Una de les meves preferides!.Cada cop feu més cosetes,eh?, encara acabareu posant un forn...Una abraçada macos!

    ResponElimina
  3. Aina; Molt ben aprofitada aquesta coca de recapte, inclús el suc. Un aspecta clefabulós i de gust... de segur que millor.
    Que vagi de gust¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  4. Amb el suc de l'escalivada ha de quedar un gust més intens, no?
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  5. Encara no havia vist aquesta coca de recapte que vau fer!!! ES-PEC-TA-CU-LAR!!!

    Devia ser ben sucoseta, oi?
    Quina mala hora per a veure aquestes coses... És l'hora de dinar i jo amb l'estómec buit! XDDD

    ResponElimina
  6. quina pinta més deliciosa!! molt interessant la idea de possar-hi el suc de l'escalivada!!

    ResponElimina