Agafem el poolish i el posem dins un vol ple de farina, l’anem fent plecs per que vagi agafant farina,
fins tenir una consistència que creiem adequada al gust i a ull. Quan tenim una bola feta, la traiem i la deixem reposar.
Aproximadament en una hora dobla el seu tamany.
Tot seguit l’estirem en forma quadrada i li afegim l’ingredient triat, ho tormen a plegar fins que ens queda en forma rectangular. un cop fets, mes ingredient per sobre i ja està llest per enfornar.
Pa formatge
200 gr polish
la farina que accepta
sal una mica
1 paquet de 200 gr de formatge emmental francès ratllat
Pa olives
50 gr polish
la farina que accepta
sal una mica
½ llauna olives blanques
½ llauna olives negres
tomàquet deshidratat
Forn escalfat a 200º i posem els pans durant uns 15 minuts.
Els deixem refredar i Bon Profit!!!!
Em quedo amb el de les olives... Com m'agrada!
ResponEliminaAra, que tampoc li faria cap lleig al de formatge, eh? M'he de posar amb el pa. M'ho dic cada dia però no hi veig el moment. Ja miraré com iniciar-m'hi amb alguna de les vostres receptes ;)
petons!
Coincideixo amb la Marina, sóc fant total del pa d'olives!!
ResponEliminaNois, com sempre una recepta fantàstica! Ara fa massa dies que no fem pa, ens hi hem de posar ja!
Petons família!
Sandra
quina pinta!! felicitats!
ResponEliminaRoger
http://lofornerdeponent.blogspot.com
A mi poseu-me un bocí de cada!, uns experiments fantàstics amb un resultat 10!. La Bet i jo vam fer un panet d'olives ja fa dies, que encara l'haig de publicar, ja em direu què us sembla que vosaltres en sou uns experts!Disculpa he marxat sense dir adéu...Una abraçada familia.
ResponElimina