A l’Aina li agraden molt els brownies,
i li agrada fer-ne seguint la recepta de l’Obelix del llibre:
“LA CUINA AMB ASTÉRIX per a petits gals, espavilats i llaminers”
Marie-Christine Crabos Edit. Timun Mas.
100g xocolata
2 ous
150 g sucre
100g farina
125g mantega
100g nous trencades
sal
2 ous
150 g sucre
100g farina
125g mantega
100g nous trencades
sal
Preparació:
Desfer la mantega amb la xocolata tallada a trossos petits al bany maria
En un bol ajuntem la farina, el sucre i els ous
Quan tenim tot ben barrejat tirem la xocolata, que ja estarà a temperatura ambient, poc a poc.
Quan està tot ben barrejat, es moment de tirar-hi les nous trencades petites.
Normalment s’escampa en una plata gran de forn i un cop cuit es talla a quadradets, però aquesta vegada l’Aina va voler fer-los amb forma de donut.
Untar els motlles amb mantega per evitar que s’enganxi.
Forn pre-escalfat a 180º durant uns 20 minuts.
Per saber si estan es punxen amb un escuradents i si surt humit, però sense massa: ja està!!!
Aquest es el resultat:
BONÍSSIM !!!!!!!!!
Tenim aquest llibre a casa! jejeje Ens encanta l'Obèlix, ja li pots dir a l'Ainix que és una artista dels brownies!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Uep!
ResponEliminaNo havia vist encara aquests browniets d'Asterix... Espere en candeletes la vostra pròxima recepta de pa.
Per cert! Vaig fer un taller de cuina de pa mallorquí i doní als alumnes unes adreces d'Internet on consultar receptes... És clar que hi vaig posar la vostra! :)
Salut!