dilluns, 25 d’abril del 2011

CIABATTA A LA FERRER


Recepta adaptada de la ciabatta.


Desprès de diverses provatures hem trobat un pa que ens agrada i ens resulta fàcil i ràpid de fer





Ingredients:
380gr poolish
450gr farina
15gr sal
300gr aigua

Ajuntem tots els ingredients i els amassem plegant la massa sobre ella mateixa diverses vegades i la deixem en repòs unes 3h  per una primera fermentació
Li donem forma amb suavitat per tal de no aixafar el pa i treure-li l’aire. El deixem llevar una hora i mitja més.
Escalfem  el forn a 200º. Ruixem el forn amb aigua per fer-hi vapor, posem la peça de pa i la deixem uns 30 min aproximadament.




Desprès d’això ja podem anar buscant un parell de tomàquets  i tallant el pernil

2 comentaris:

  1. Té una pinta espectacular!!

    ResponElimina
  2. Cada entrada un pa espectacular que dona ganes de tallar i sucar! Una abraçada.

    ResponElimina