El passat dia 3 de desembre va manar a la trobada de gastroblocaires de sants, (han fet un ampli resum el josep i la Glòria d' El cafè de nit).
Nosaltres ens vam apuntar a fer postres nadalencs, i que més nadalenc que el torró.
La pinta la feia boníssima, però el que havia de ser torró dur tipus d’Agramunt, ens va quedar una mica tou. Al moment de menjar els postres, un cop acabat el dinar, el nostre torró gairebé s’havia de menjar amb cullera, .....
Desanimats, no sabíem si tornar a intentar-ho. I despres un parell d’intents, renecs i malediccions podem dir que AQUEST COP SI!!!!!!
Està dur, com una pedra..............
Ingredients:
150gr sucre
100gr mel
300gr avellanes
80gr nabius vermells
½ clara d’ou a punt de neu
2 fulls de pa d’angel
150gr sucre
100gr mel
300gr avellanes
80gr nabius vermells
½ clara d’ou a punt de neu
2 fulls de pa d’angel
Posem en un pot al foc la mel i el sucre, sense deixar de remenar ho fem pujar fins a 145º. Es deixa refredar una mica i se li afegeix la ½ clara apunt de neu, sense deixar de remenar perquè no faci grumolls. Amb això s’aconsegueix blanquejar la mel i el sucre.
Afegim els fruits secs i seguim remenant fins que estigui tot ben barrejat.
Posem un full de pa d’angel al fons d’un motlle, ho tirem, posem un altre full de pa d’angel i pressionat amb les mans es distribueix de forma uniforme.
Es deixa refredar, i......
Ara ja podem apuntar-nos a la convocatòria de la recepta del quinze d' Els fogons de la Bordeta amb el nostre TORRÓ
Ooooeeeeeeee, oooooeeeeeee, oooooeeeeeee!!! Sou uns cracks família!! Ja sabeu que el que vau portar a la trobada de gust era boníssim, i aquest amb nabius a sobre té la textura ideal!
ResponEliminaAh, nosaltres també tenim alguna deconstrucció de torró (amb fruits secs, "oju"!) intentant que s'endureixi... jajajaja
Quina il·lusió que en un bloc de pa surti torró!
Petons guapos, moltes gràcies!
Sandra
Un torró deliciós! Té una pinta mortal! Apuntat :)
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Ara deu estar dur i l'Alvar content (que és molt exigent amb ell mateix...) però jo dono fe que el tou estava ESPECTACULAR!, els nabius son un encert que fa de contrapunt a tanta dolçor. Un torró 10, digne d'uns blocaires 10!!! Una abraçada!
ResponEliminahola!
ResponEliminaquina pinta!! puc fer una pregunta?? on es pot comprar el pa d'àngel??
Una meravella de torró! Els nabius amb les avellanes deuen fer una combinació fantàstica.
ResponEliminaSempre, un plaer llegir-vos!
:)