diumenge, 26 de febrer de 2012

FARINES DE SUÏSSA

Farina Emmental

Blat d’Emmental
Espelta 40%
Sègol
Salvat

Emmental pa camperol

Sègol
Civada
Espelta
Blat








Kartoffelbrot
Farina de blat
Flocs de patata 9%
Farina diferents cereals Suïssa











Farina del monestir de Rüegsau
Farina de civada de blat
Llavors de gira-sol
Salvat
Assecat de blat de moro















4 comentaris:

  1. Nois, se us troba a faltar!! Enhorabona, que sortiu a la revista Cuina i ens va fer una il·lusió! Ho vam posar al facebook i tot! jejeje
    Petons família
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!!!
      Portem una temporada OFF ja que a l'Àlvar el fan voltar: la setmana passada Colombia, la vinent Portugal.......
      He penjat la farina per no veure el torró, que ja ha passat carnestoltes.....
      Petons

      Elimina
  2. Haig de comprar la revista Cuina JA!,sembla que parla de Baltà farinetes i ara m'assabento que vosaltres també hi sortiu?, ENHORABONA PER LA FEINA BEN FETA, si senyor!. A veure, i aqueses farines tan especials que anuncieu, d'on son?...Una abraçada, estic contenta que publiqueu cosetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! ja tornem a estar per aquí. Un dia ens truquem que ens hem d'explicar moltes coses.
      Petonets

      Elimina