Blat d’Emmental
Espelta 40%
Sègol
Salvat
Emmental pa camperol
Sègol
Civada
Espelta
Blat
Kartoffelbrot
Farina de blat
Flocs de patata 9%
Farina diferents cereals Suïssa
Farina del monestir de Rüegsau
Farina de civada de blat
Llavors de gira-sol
Salvat
Assecat de blat de moro
Farina de civada de blat
Llavors de gira-sol
Salvat
Assecat de blat de moro
Nois, se us troba a faltar!! Enhorabona, que sortiu a la revista Cuina i ens va fer una il·lusió! Ho vam posar al facebook i tot! jejeje
ResponEliminaPetons família
Sandra
Moltes gràcies!!!!!
EliminaPortem una temporada OFF ja que a l'Àlvar el fan voltar: la setmana passada Colombia, la vinent Portugal.......
He penjat la farina per no veure el torró, que ja ha passat carnestoltes.....
Petons
Haig de comprar la revista Cuina JA!,sembla que parla de Baltà farinetes i ara m'assabento que vosaltres també hi sortiu?, ENHORABONA PER LA FEINA BEN FETA, si senyor!. A veure, i aqueses farines tan especials que anuncieu, d'on son?...Una abraçada, estic contenta que publiqueu cosetes!
ResponEliminaEi! ja tornem a estar per aquí. Un dia ens truquem que ens hem d'explicar moltes coses.
EliminaPetonets