dijous, 24 de novembre del 2011

Coca de Recapte per al GRAN RECAPTE D'ALIMENTS 2011




La gent del Banc dels Aliments  s'esforça cada dia per alleujar la situació de molta gent que viu sota el límit de la pobresa. Els dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme arreu de Catalunya el Gran Recapte d’Aliments 2011 .  Els blogaires que escrivim de menjar volem contribuir a fer més visible la seva tasca.
Nosaltres som un bloc de pa. 
 


La nostre  proposta es una adaptació de la Coca de Recapte que ja tenim publicada, però feta amb algun dels aliments de llarga durada que es volen recaptar: llegums secs, pasta seca -macarrons i similars-, llaunes de tomàquet natural, conserves de peix, oli, llet...




Enlloc de  la massa, (tenim el forner de viatge),  hem fet servir una llesca de pa de pagès, però també funcionarà amb pa de barra o bagette o amb base de pizza.



Ingredients
1 llauna tomàquet
1 llauna sardines
1 llauna olives negres
1 llesca de pa




 



Posem primer el tomàquet en una capa fina sobre el pa. Tot seguit treien les sardines de la llauna i les obrim per treure l’espina, les estirem i entre elles posem les olives. Ho reguem tot amb un rajolinet d’oli de la llauna de sardines.
Encenem el forn i quan està calent entrem la nostra “coca” que tindrem uns 5 minuts o el temps que calgui fins que l’oli comença a bullir i acaba de coure tot.




Aquí teniu la informació sobre aquesta recollida d'aliments:
http://www.bancdelsaliments.org/ca/noticies/gran-recapte-daliments-a-catalunya-2011/_noticia:5/
http://www.bancdelsaliments.org/ca/sala_premsa/

En aquest bloc es publicaran totes les receptes dels blocs que hem participat en aquesta iniciativa.
http://blogscontralafam.blogspot.com/

3 comentaris:

  1. Osties que bona!!! M'encanta!! Gràcies per apuntar-vos a la iniciativa. Oi que la causa val la pena?

    salutacions.

    ResponElimina
  2. Ole noies!! Sense forner, però tot un luxe igualment!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Una PA-PIZZA genial només per a dones,eh?. Una molt bona recepta per a l'ocasió i esperem que entre tots es recaptin tants aliments com es preveu!, que falta fa... a reveure!

    ResponElimina