dilluns, 8 de novembre del 2010

TORNEM A LA FEINA


L’estiu i la seva calor ja han marxat.
Toca retornar les feines deixades i una mica oblidades.
Ja hem tornat a fer pa!!!
El que més ens ha costat ha estat revifar la massa mare, que s’ha passat 3 mesos descansant a la nevera……
Com a invent/novetat hem afegit una mica de caramel Royal a l’aigua per tal que la crosta quedés d’un color més “acaramel•lat”. El resultat ha estat positiu, mireu i jutgeu.


2 comentaris:

  1. Que contenta estic que torneu a la feina!, feia molta peneta veure el vostre requadre al capdevall de la llista... Us ha quedat un pa amb un aspecte mooooolt saludable!i aquesta idea del caramel no l'havia sentit mai!.Familia, espero ens veurem el dissabte, però no tinc cap calendari,me'l podràs passar?,a quina hora i lloc es queda? (dc l'ona no vindrà).Un petonarro.

    ResponElimina
  2. Mhhhh! Doneu-me'n una llesquetaaa!
    Que bé que hàgeu tornat!

    ResponElimina