Petits Ferrer
Aquest cap de setmana hem tingut un "petit Ferrer" ajudant-nos: el cosí de l'Aina, el Pau, ha volgut participar fent un pa.
Aquesta vegada la novetat ha estat afegir a la farina (600gr.) dues culleradetes de malta per tal de donar-li un gust més torrat i un color particular.
Aquest cap de setmana hem tingut un "petit Ferrer" ajudant-nos: el cosí de l'Aina, el Pau, ha volgut participar fent un pa.
Aquesta vegada la novetat ha estat afegir a la farina (600gr.) dues culleradetes de malta per tal de donar-li un gust més torrat i un color particular.
Us ha quedat boníssim!!!!!
ResponEliminaJa ens l'hem cruspit tot ;-)
Pau i Elisenda
Caram, quin blog més interessant que he trobat. Just fa uns mesos m'he començat a interessar força pel món del pa... i estic a punt d'apuntar-me a un curs d'Ibán Yarza... Que me'l recomanes?
ResponEliminaEt seguiré des del meu blog!
Una salutació!
Hola Xavier:
ResponEliminaMoltes gràcies pel comentari sobre el nostre blog, fa poc hem començat a fer pans i blogs i els comentaris ens animen...
Et recomanem fer el curs, vam quedar molt contents i de fet, el dia 21 d'abril, repetim un altre taller.
Salutacions!!!!